Klantenservice

Deze website wordt verzorgd door:

Kerstin Lodder sieraden
Pascalweg 22
4104 BG Culemborg
0031623 860362
Mail@kerstinlodder.nl

Bij problemen met de website kunt u contact opnemen met Kerstin Lodder via mail of telefoon.

Orderverwerking
Geen enkele bestelling gaat in productie zonder volledige vooruitbetaling van de klant. Het kan 4 weken duren voordat uw bestelling is voltooid voordat deze wordt verzonden.

Verzenden
Aan alle zendingen wordt € 25, – verzendkosten, administratiekosten en verzekeringskosten in rekening gebracht. Zowel nationaal als internationaal. Alle bestellingen worden in Nederland verzonden en verzekerd met Mikropakket, voor internationale bestellingen via UPS.
Internationale klanten zijn verantwoordelijk voor het in rekening brengen van eventuele douane- / invoerrechten. Deze kosten worden bepaald door de gewoonten van elk land. Bestellingen die buiten Nederland worden verzonden, kunnen onderhevig zijn aan invoerbelastingen, douanerechten en heffingen die worden geheven door het land van bestemming. Extra kosten voor inklaring zijn voor rekening van de ontvanger; we hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen wat ze zullen zijn.

Geeft terug
Onze verkopen zijn definitief, aangezien al onze stukken op bestelling worden gemaakt. Klanten hebben 48 uur na ontvangst van hun bestelling om ontbrekende of beschadigde artikelen te melden. Alle verzendkosten worden niet gerestitueerd. Voor retouraanvragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Kerstin Lodder via 0623 860362.

Annuleringen
Als u een bestelling wilt annuleren, dient u ons binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling een e-mail te sturen naar mail@kerstinlodder.nl. Alle stukken worden op bestelling gemaakt, zodra de productie begint, kunnen ze niet worden geannuleerd.

Belasting toegevoegde waarde / omzetbelasting
Alle bestellingen zijn inclusief 21% BTW volgens de Nederlandse wet.

Reparatiebeleid
We zullen alle gekochte sieraden repareren. Artikelen die zijn gekocht via andere detailhandelaren, galerijen, moeten voor reparatie worden teruggestuurd naar de winkel waar het artikel is gekocht.